Van A naar B

Mijn auto APK in Almere laten doen

Mijn auto moest weer eens gekeurd worden en omdat ik net verhuist ben, zocht ik op het internet naar APK Almere om zo een goede garage te vinden. Natuurlijk kwam ik veel bedrijven tegen die dit voor mij zouden kunnen doen. De prijzen varieerde nogal en ik weet dat goedkoop ook miskoop kan zijn. Toen ik op de website van Autobedrijf Correct kwam zag ik dat deze ook scherpe prijzen hanteren maar de recensie’s zagen er veel belovend uit en ik maakte dan ook een afspraak met deze onderneming. De afspraak was gemaakt en ik kon twee dagen later al terecht.

Zeer tevreden

Toen mijn auto voor APK in Almere was, bij Autobedrijf Correct, Kon ik wachten in de wachtruimte met een kop koffie of thee tot mijn auto klaar was. De keuring was in een uur klaar en hij was goedgekeurd. Alles werd ververst door deze onderneming en nagekeken. De kosten was echt laag en de service zeer hoog. De medewerkers die hier werken weten allemaal eel over auto’s en zijn niet beroerd om jou het uit te leggen als er iets mis is met jouw wagen. Mijn auto gaat in ieder geval nergens anders meer heen dan naar deze onderneming.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.