Van A naar B

Eindelijk mijn rijbewijs b!

Het heeft een tijdje geduurd, maar toen ik bij Osseforth terecht kwam heb ik eindelijk mijn rijbewijs b kunnen halen! Al flink wat lessen heb ik bij een andere rijschool gevolgd, maar toen ik daar twee keer voor mijne examen ben gezakt, besloot ik een andere opleiding te willen gaan doen. Hiervoor ben ik dus op het internet op zoek gegaan naar het juiste bedrijf dat mij zowel goede lessen kon geven als mij kon voorbereiden op het examen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik kwam namelijk al in een mum van tijd Osseforth tegen, die mij direct kon helpen. Met hen had ik mijn situatie overlegd en zodoende kon ik met de juiste instructeur nieuwe lessen gaan volgen. Gelukkig hoefde ik geen heel les pakket af te nemen maar zouden wij na enkele lessen kijken hoeveel er nog nodig zouden zijn. Ook dat verliep erg prettig en al snel gingen wij aan de voorbereiding van het examen werken.

 

rijles

Een fijne instructeur

Nu weet ik hoe belangrijk een fijne instructeur is. Dit bedrijf heeft de beste mensen in dienst en mijn instructeur heeft mij dan ook stap voor stap op het examen voorbereid. Hij vertelde erg duidelijk op welke punten in het meest moest letten en altijd moet onthouden dat veiligheid voorop staat. Op die manier kon ik al snel examen doen en zo heb ik in een handomdraai mijn rijbewijs b gehaald! Ik raad aan iedereen die zijn of haar papiertje nog moet halen Osseforth aan! Ook voor andere soorten certificaten!

 

rijles

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.