Van A naar B

Een auto spuiterij in Almere

Wat was ik blij dat ik dankzij de auto spuiterij Almere weer in mijn bolide rond kon rijden. Nog niet zo heel lang geleden had ik een tweedehands auto aangeschaft, wat was ik hier trots op. Lekker in de auto te kunnen stappen in plaats van op mijn fiets. Vooral wanneer de regen met bakken uit de hemel valt is heet fijn om warm en droog in mij auto te zitten. Maar helaas was die vreugde maar voor korte duur, want op een morgen raakte ik betrokken bij een ongeluk. Een ongeluk waar ik zelf helaas niets aan kon doen. 

Wat een ellende

De dagen die daarop volgden waren alles behalve prettig. Er moest heel veel geregeld worden en daarbij moest ik ervoor zorgen dat ik ook nog naar mijn werk ging. Helaas moest de fiets weer uit de schuur gehaald worden en weer of geen weer ik moest eraan geloven. Gelukkig heeft de spuiterij in Almere mijn auto weer helemaal opgelapt. Het is dat ik weet waar de schade zat, maar zo kan je er niets van zien.

Voortaan laat ik mijn auto ook bij deze garage onderhouden en voor de APK keuring maak ik hier ook een afspraak.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.