Van A naar B

Voordelig en met een vast tarief met taxi Utrecht

Taxi Utrecht gaat natuurlijk overal voor je naar toe in Utrecht en omstreken. Ook kun je voordelig en via een vast prijstarief naar Schiphol, zodat je op tijd je vliegtuig haalt. Je wordt in alle comfort afgezet bij de gate waar jij moet zijn. Denk er niet lang over na en boek direct je reis via de taxi service!

Taxi vervoer regelen

Een prive chauffeur speciaal voor jou

Met een groot wagenpark tot ons beschikking en veel luxe en mooie auto’s kunnen we het mogelijk maken om 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou te rijden. Bovendien is er altijd een prive chauffeur voor je aanwezig. Mocht je zakelijk een dag of een paar dagen gereden willen worden, kan dit natuurlijk ook. Bel of whatsapp ons voor de tarieven. Zo kun je tijdens het werken, en de afspraken, door even in alle rust genieten terwijl je door onze privé chauffeur van A naar B wordt gebracht. 

Goedkope-Taxi-Utrecht

Ook speciaal vervoer is mogelijk bij onze taxi

Heb jij of een van je naasten ziekenvervoer nodig, dan is dit ook mogelijk. We hebben speciale auto’s met extra voorzieningen, ook kunnen daarmee uiteraard rolstoelen vervoerd worden. We brengen je van en naar het ziekenhuis of naar een andere zorgspecialist. Onze chauffeurs zijn opgeleid en hebben een deskundige kennis, ook op het gebied van EHBO. Zo weet je zeker dat je goed aankomt. Je kunt via vaste tarieven bij ons een rit reserveren, zo kom je na afloop niet voor onaangename verrassingen te staan. Wacht niet langer en bel of mail of whatsapp ons snel voor meer informatie. Meteen je rit reserveren? Ook dit is mogelijk. We horen graag van je en staan altijd voor je klaar. 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.