Van A naar B

Er op uit met een chopper

Met een stoere e-chopper van e-chopperfun.nl verken je de omgeving in Brabant, geruisloos rijd je door de leuke dorpjes in de regio en de prachtige omgeving met bossen en water. Stel je voor bij mooi weer, de zon op je gezicht en de wind ruist door je haren heen. Veel mooie kan een vrije dag niet worden in onze ogen, rijdt langs plaatsen waarvan je niet wist dat deze in je omgeving waren en geniet met volle teugen. De chopper kun je voor het aantal uren huren dat je zelf leuk vindt, uiteraard voor een voordelige prijs.

e-chopper

Stoere looks van een chopper

Wanneer je denkt aan een elektrische chopper heb je het beeld voor je van een suf ding, maar zie je de stoere e-chopper dan weet je dat je te maken hebt met de stoere looks. Daar komt bij dat je zonder helm kunt rijden, met een snelheid van maximaal 25 km per uur scheur je door het Brabantse land heen. Omdat de scooter elektrisch is kan je ook door parken en bossen heen rijden met verharde paden, dieren merken er niets van door het geringe geluid wat de chopper met zich meebrengt. 

e-chopper

Wil je voor je camping of hotel ook gebruik maken van een e-chopper om te verhuren, vanaf twee stuks kun je partner worden om de chopper te verhuren aan je gasten. Met de chopper lever je een extra dienst aan je gasten, gasten zullen je dankbaar zijn dat ze de omgeving op een zeer leuke manier leren kennen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.