Van A naar B

Kijk eens op Vespa Lisse

Wanneer je besluit om een scooter te kopen begint het echte zoekwerk…..

Wat voor scooter kies je en welke prijsklasse wil je zoeken? Deze vragen dien je eerst voor jezelf te kunnen beantwoorden alvorens je zoeken gaat. Als je zoekt op Vespa Lisse kom je vrijwel meteen terecht op de website van Scooter DeLuxe. Dit bedrijf draagt zorg aan het verkopen van scooters en onderdelen ervan. Tevens ook de mogelijkheid om bij hun een scooter te kopen via het internet, in de meeste gevallen nog voordeliger ook!100-sc

ikzelf wilde namelijk ook een scooter kopen maar kon geen geschikt bedrijf vinden die voldoet aan de prijsklasse waarin ik zoek. Door op het internet te zoeken naar Vespa Lisse bij ik bij hun terecht gekomen. Ik wilde maar al te graag een Vespa hebben, vandaar dat ik daar ook op zocht. Bij Scooter DeLuxe ben ik toen die tijd binnen gestapt om te kijken of dat ze een geschikte scooter voor mij hadden staan. Bij binnenkomst was ik meteen verliefd op een van de scooters die ik zag staan! 

Vanaf dat moment wist ik het zeker, dit wordt mijn scooter. Eerst een proefrit mee gereden om te kijken of dat het iets is en uiteindelijk akkoord gegeven dat ik deze scooter wilde hebben.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.