Van A naar B

E-chopper

Nee, het is geen elektrische scooter, het is een e-chopper. Stoer dus, met bredere banden en een hoger stuur. Perfect voor zo goed als alle terreinomstandigheden en ijzersterk en robuust. Juist vanwege het feit dat een dergelijke scooter prima op alle ondergronden uit de voeten kan, maakt het een scooter die perfect is om te huren en er mee op uit te gaan.

Robuuste uitstraling

Nee, een elektrische scooter zien veel mensen niet zitten. Een elektrische chopper echter wel. Het is net die meer robuuste uitstraling die het verschil maakt. Vanuit de verte zullen mensen denken dat je op een motor rijdt, want zo indrukwekkend mag je de e-chopper wel noemen. Niet voor niets is het een ideaal vervoersmiddel voor een toertocht.

E chopper huren

Sluit geen enkele route uit

Met deze bijzondere elektrische scooter haal je snelheden tot wel 27 kilometer per uur en de accu biedt mits volgeladen voldoende actieradius voor een heel behoorlijke tocht. Je voelt je een biker op dit vervoersmiddel, dat uiteraard buitengewoon milieuvriendelijk is. Je rijdt er zowel op de weg als op ongebaande paden prima mee en hoeft geen enkele route op voorhand uit te sluiten. Met de e-chopper kom je echt op bijzondere plekjes, iets dat je met een gewone scooter niet zal lukken of waarmee je het simpelweg niet aandurft.

Met standaard telefoonhouder

De indrukwekkende scooter heeft standaard een telefoonhouder, want op de telefoon neem je kennis van de af te leggen route. Verdwalen is dus ook nooit aan de orde op deze elektrische scooter, die heerlijk stil maar toch erg krachtig stil zijn werk doet.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.