Van A naar B

Waarom kiezen voor Eisenmann uitlaat?

Eisenmann Gmbh is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

Hun vooruitstrevende designs hebben zijn van de hoogste kwaliteit, inclusief het ontwerp van de originele DTM stijl eindstukken. Eisenmann combineert het laatste in productie technieken met ouderwets “handmade” technieken voor de hoogste kwaliteit uitlaten. Hun gedrevenheid en enthousiasme in het ontwerpen van nieuwe designs maakt Eisenmann marktleider voor aftermarket en OEM uitlaten.

Onderdelen voor auto

Sinds 1988 maakt Eisenmann uitlaten waarvan de harten van autoliefhebbers sneller gaan kloppen vanwege het buitengewone, sportieve geluid. Deze uitlaten worden geproduceerd in Stuttgart, het hart van de Duitse automotive branche. Dankzij hun jarenlange vakmanschap en innovatieve designs zijn ze in staat om steeds de hoogste kwaliteit uitlaten te leveren.  Zo leveren zij het complete pakket RVS uitlaten voor Audi, BMW, Mercedes-Benz, Mini, Nissan, Porsche en Volkswagen. Het resultaat is zowel qua prestatie, stijl als geluid een streling voor de zintuigen. De Eisenmann uitlaten zorgen voor een on te evenaren rijervaring en rijplezier. Eisenmann heeft uitlaten voor alle grote merken en voor talloze modellen.

Eisenmann einddempers worden slechts op bestelling gemaakt, hierdoor worden de dempers bijna nooit uit voorraad geleverd. De levertijd bedraagt daarom bijna altijd 3 tot 4 weken.

De einddempers worden specifiek gemaakt voor elk voertuig, en zijn direct te monteren op de overig uitlaatdelen. Bij sommige einddempers zijn aanpassingen nodig aan de achterbumper, maar dit wordt altijd vermeld.

Achter het merk Eisenmann steekt een succesverhaal. Sinds het eind van de jaren ’80 is het uitgegroeid van een klein eenmansbedrijfje tot een van de meest bekende en luxueuze producenten van uitlaatsystemen voor Porsche, BMW, en andere kwaliteitsmerken. Achter Eisenmann steekt een unieke bedrijfsfilosofie. De laatste ontwikkelingen op het gebied van uitlaten worden nauwgezet gevolgd, zodat kwaliteit, performance en stijl gecombineerd kunnen worden in één product.

Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de rijbeleving: het doel is de bestuurder door middel van een fenomenaal sportief, maar toch beheerst geluid de best mogelijke rijervaring te geven.

Of je nu op zoek bent naar een sportieve rijervaring of een kalme rit met een stijlvol geluid, bij Eisenmann zit je goed. De speciale uitlaatsystemen, die gemaakt worden van de hoogste kwaliteit RVS, passen zich namelijk aan jouw rijstijl aan. Onder normale omstandigheden leidt dat tot een integer en beheerst geluid – maar bij flinke acceleratie krijg je precies die diepe, zingende grom die nodig is om een gevoel van snelheid en sportiviteit te geven. Bij ieder model uitlaat kun je kiezen tussen de ‘Sport’-uitvoering (die ongeveer 3dB luider is dan een standaard uitlaat) en een ‘Race’-uitvoering, die met een verhoging van 7dB geschikt is voor de meer avontuurlijke bestuurder. De toewijding en kwaliteit van Eisenmann uitlaatsystemen is dan ook een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een manier om jouw rijplezier te verhogen.

Hoewel Eisenmann zeker een topmerk is, kan het zijn dat je echt de absoluut beste uitlaten beschikbaar op de markt wilt hebben. In dat geval is het Zweedse merk Simons het overwegen waard. Deze is in Nederland te verkrijgen bij: Extreme-Carstyling.nl. Voordeel daar is dat je gratis verzending hebt.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.