Van A naar B

Tweedehands leasen is een aanrader

Afgelopen maand hebben wij wederom een contract afgesloten bij Finalease. Het bedrijf beschikt over gigantisch veel voertuigen. Zo hebben ze personenauto’s, bussen en koelwagens. Uiteraard kan je ook Tweedehands leasen. Persoonlijk ging mijn voorkeur daar ook naar uit. De kosten zijn dan beduidend lager en daarnaast heb je ook nog eens de mogelijkheid om een aanbetaling te doen. Door middel van een aanbetaling zijn je maandelijkse kosten stukken lager. Ook is het mogelijk om je eigen auto in te ruilen, zodat de maandelijkse kosten lager zijn. 

auto leasenZoals je wellicht gemerkt hebt, biedt Finalease je veel mogelijkheden. Zodra je een auto op het oog hebt mag je een proefrit maken, om te kijken of het wat vindt. De auto waar ik een proefrit in heb gemaakt voelde perfect. Motorisch hoorde ik geen rare dingen en het interieur zag er nog zo goed als nieuw uit. Je kan merken dat ze zorgvuldig met hun eigen voertuigen omgaan. Het is daarom ook echt een aanrader om hier jouw voertuig te leasen.

Zeer tevreden met mijn autobus

Tweedehands leasen is echt geweldig. Inmiddels rij ik al een paar weken in mijn auto. Hij rijd perfect en hoop daarom ook nog lang te mogen genieten van deze auto. Het fijne is ook dat als er wat aan de auto mankeert, ik gewoon naar Finalease kan gaan. Uiteraard hoef je bij het leasen niks te betalen, want dat zit bij het maandelijks bedrag in. Kijk voor meer informatie op de website!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.