Van A naar B

Taxi Bredanaar was snel op de plaats op de afgesproken locatie

In het afgelopen weekend ben ik met een paar goede vrienden gaan stappen in het centrum van Breda. We hebben zaterdagavond een erg leuke avond gehad waarin we veel plezier hebben gemaakt. Zo hadden we wel 7 verschillende cafés bezocht. Dit deden we omdat we anders de avond te eentonig vonden worden. Ook kun je zo kijken voor je zelf wat je de gezelligste plek vind om uit te gaan. Het was tevens ook een van de eerste keren dat op een legale manier uitgingen omdat we onlangs allemaal 18 waren geworden.

Ga naar website

 

We besloten om een taxi te bellen

 

Toen de avond helaas zijn einde naderde hadden we er niet over nagedacht dat de ochtendtreinen op zondag pas om half 8 vertrekken. Omdat het 6 uur was wilde we niet zolang in de kou nog gaan wachten. Daarom besloten we om een taxi te bellen. Een vriend van had toevallig nog een nummer in zijn contacten staan van een taxi waar hij wel eens eerder mee gereisd had. Toen hij het nummer intikte op zijn telefoon werd er eigenlijk al gelijk opgenomen. We vonden het fijn dat de taxi goed bereikbaar was want de andere taxi’s waren niet te bereiken. Aan de telefoon vertelde we de locatie waar de chauffeur ons moest komen ophalen. De locatie die wij noemde vond hij geen probleem.

 

Een volgende keer kiezen we zeker weer voor Taxi Bredanaar

 

Taxi Bredanaar was snel op de afgesproken locatie en we konden daarom ook snel naar huis. De chauffeur verwelkomde ons vriendelijk bij binnenkomst. Tijdens de rit naar huis hadden we nog een leuk en grappig gesprek met de chauffeur. Hierdoor duurde de rit naar huis vele malen korter en vonden we het helemaal niet erg om in de taxi te zitten. Een volgende keer, in een zelfde situatie, kiezen we zeker nog een keer voor Taxi Bredanaar

 

Ga naar website voor meer informatie over Taxi Bredanaar. Neem gerust contact op voor vragen want Taxi Bredanaar staat u graag te woord.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.