Van A naar B

Ruime keuze aan fietsen bij de fietsenwinkel in Abcoude

Wanneer je op zoek bent naar een goede fiets, dan moet je eens naar fietsenwinkel Abcoude gaan. Hier heb je een enorme keuze aan allerlei soorten fietsen. Maar niet alleen fietsen kan je hier bij van Nieuwkerk Fietsen & Scooters kopen, ook voor scooters ben je hier aan heet juiste adres. Omdat ik het beu ben om elke keer met mijn auto in de file te staan om naar mijn werk te komen heb ik besloten om een fiets te kopen. Niet zomaar een fiets, maar een elektrische fiets. Vanmiddag heb ik besloten om eens te kijken wat er allemaal te koop is bij de fietsenwinkel.  

Een zeer mooie fiets gekocht

Samen met mijn vrouw zijn wij naar de fietsenwinkel in Abcoude gegaan, op zoek naar een mooie fiets voor mijzelf. Bij binnenkomst in deze winkel werden wij hartelijk ontvangen door één van de medewerkers. deze medewerker vroeg of hij ons kon helpen. Omdat ik eigenlijk niet precies wist welke fiets het beste bij mij zal passen leek elke hulp mij op dit moment een goede oplossing. Samen met deze medewerker zijn wij verschillende fietsen gaan bekijken en ik heb zelfs een paar fietsen mogen uitproberen. Uiteindelijk heb ik een keuze kunnen maken en een zeer mooie elektrische fiets gekocht.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.