Van A naar B

Rijschool Boskoop heeft me aan mijn rijbewijs geholpen

Zoals iedereen ging ik opzoek naar een goede rijschool om mijn rijbewijs te gaan halen. Ik heb verschillende rijscholen gecontacteerd, waaronder Rijschool Boskoop. De Rijschool Boskoop viel me gelijk op, de verschillende pakketten hielpen mij een keuze te kunnen maken voor een opleiding. Ik ben zeer tevreden over deze rijlessen en daarom schrijf ik deze blog voor jullie, die misschien nog opzoek zijn.

logo

Service van deze rijschool

De service van deze rijschool is perfect, veel aandacht voor de cursisten en goede uitleg. Ik was zo’n persoon, die niet alles in één keer snapte, maar tot mijn verbazing gingen ze daar goed mee om. Ze bleven kalm en hielpen me met al mijn problemen die zich voordeden. Ik  had tijdens mijn praktijk had ik een hele vriendelijke instructeur die normaal met me omging. Een vriendelijke man die me overal een beetje bij aanstuurde. Zo kon ik makkelijk mijn praktijk volgen en kreeg ik het al snel onder de knie. Ook zorgde hij voor rust in de auto, er staat namelijk veel druk op je als je het verkeer in een stad ophoud, hij zorgde ervoor dat ik rustig bleef en alles goed deed.

Echt een aanrader

Voor de mensen die ook hun rijbewijs willen halen met daarbij een goede service, en dat voor een goede prijs, raad ik zeker deze rijschool aan. De theorie is gemakkelijk te halen door goed op te letten bij de uitleg en in de praktijk wordt je zo goed begeleid dat er bijna niks fout kan gaan.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.