Van A naar B

Rijschool Bemmel gezocht!

Mijn lieftallige dochter is van de week 18 geworden! Na een leuk feestje te hebben gegeven moest ze alleen nog van ons een cadeau krijgen. Dit cadeau is een echte “teken” dat je kinderen ouder worden, overigens niks mis mee hoor! Wij zijn namelijk gaan zoeken naar rijschool Bemmel en omstreken zodat ze haar rijbewijs kan behalen. Het viel mij wel op dat het zoeken naar een rijschool lastiger gaat als dat ik had verwacht, je vindt namelijk op het internet genoeg rijscholen waar je terecht kan. Enige verschil qua rijscholen is dat de kosten anders kunnen zijn, tevens ook dat je wellicht in een andere voertuig rijdt.

logo1

Goede zorgen

Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Deze is gevestigd in zowel Arnhem, Nijmegen, Tiel en Ede. Naar mijn mening is dit perfect aangezien hun een stuk goedkoper zijn plus het feit dat ikzelf ook mijn rijbewijs bij hun heb gehaald. Ik had alleen niet verwacht dat hun nog dit werk zouden doen anders was ik al sneller klaar geweest met zoeken!

Wesseldijk-4567

Doordat ik ben gaan zoeken op rijschool Bemmel en bij hun wist ik zeker dat onze dochter het beste zou krijgen zodat ook zij haar rijbewijs kan behalen. 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.