Van A naar B

Op zoek naar mooie occasions in Roermond

Doordat ik op zoek was naar mooie occasions in Roermond, ben ik bij Autobedrijf K. Seitz terecht gekomen. Hier hanteren zij niet alleen zeer aantrekkelijke prijzen, maar ook zijn de auto’s eerst nagekeken voordat deze in de verkoop kwamen. Hier is dus een stuk vertrouwen en een geweldige service te vinden. Omdat mijn huidige vierwieler de laatste tijd steeds meer kuren kreeg, leek het mij verstandig om een plaatvervanger te gaan zoeken. Omdat ik ook al een vakantie had geboekt, werd het allemaal een beetje dubbel op. Daarom moest ik er rekening mee houden dat deze keer de prijs van mijn nieuwe aankoop echt wel binnen mijn budget moest vallen. occasions Roermond

Een proefrit

Omdat ik via de website van Autobedrijf K. Seitz genoeg occasions in Roermond zag staan, heb ik hier een afspraak gemaakt. Dat kan je makkelijk online doen. Wanneer jij jouw gegevens hier achter laat wordt je zo spoedig mogelijk terug gebeld. 

Via het internet had ik een leuk karretje zien staan, helaas was deze net voor mijn neus verkocht. Maar niet getroost, er stonden nog veel meer andere leuke modellen tussen. Nadat ik een proefrit had gemaakt, was ik verkocht. Ben nu de trotse eigenaar van een mooie rode Ford Ka.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.