Van A naar B

Occasion privé lease: hoe werkt het en wat kost het?

Heeft u geen MKB of bent u geen startende ondernemer maar wilt u wel graag een occasion privé leasen? Bij VRA Lease is dit geen enkel probleem! Naast het leasen van een occasion voor de zakelijke markt kunt u bij dit prachtige autobedrijf ook terecht voor een occasion privé lease. Maar wat is nu precies aan occasion privé lease? U koopt uw gewenste auto maar u betaald in maandelijkse termijnen. VRA Lease biedt u de mogelijkheid aan om ook privé gebruik te maken van het unieke lease plan voor occasions. U betaald een x bedrag per maand aan VRA Lease. Op deze manier is de leasemaatschappij juridisch eigenaar van de auto en bent u de economisch eigenaar. VRA Lease is in het bezit van een ruim en divers wagenpark. U heeft een ruime keuze in Volvo’s, Audi’s, Skoda’s en BMW’s. U zal uw ogen uitkijken bij VRA Lease in Veen!

Ford Fiesta

VRA Lease in Veen

VRA Lease is een prachtige en ruim opgezet auto bedrijf wat zich gevestigd heeft in Veen. Zij bieden u een uniek wagenpark aan met een ruim en divers aanbod aan jong gebruikte auto’s. Bij VRA Lease krijgt u alles onder één dak. Zij bieden u namelijk zowel de leasing als de occasion’s aan. De occasion’s van VRA Lease zijn jong gebruikte auto’s. Deze zien eruit als nieuw maar schelen aanzienlijk veel in de kosten. Een occasion privé leasen is zeer eenvoudig. Bent u benieuwd wat uw maandelijkse kosten zullen zijn? Bereken direct online uw lease kosten en de mogelijkheden in de online lease calculator op de website van VRA Lease. U heeft binnen 24 uur een leasevoorstel in uw e-mail.

Ford Focus

Meer weten over occasion privé lease?

Op zoek naar een occasion privé leasen? U betaald voor uw nieuwe occasion niet in één keer maar u verdeeld de kosten over een langere periode. Zo houdt u uw spaargeld op zak en kunt u alsnog genieten van uw nieuwe auto! VRA Lease staat bekend om zijn duidelijke afspraken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies wat uw rechten en plichten zijn tijdens het leasen van uw occasion. U krijgt bij dit auto bedrijf geen oerwoud aan cijfers maar een eenvoudige en transparante financieringsvorm. De adviseurs van VRA lease adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Zij bieden u betrouwbaar en deskundig advies vóór, tijdens en na de financial lease. U rijdt al in een prachtige occasion vanaf 100 euro per maand!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.