Van A naar B

Mooie zonwerende raamfolie

Tintacar is een professioneel bedrijf die zonder kreukels zonwerende raamfolie op de ramen van jouw auto kan plakken. Zo heb je hier heel veel verschil in, ook tegen inbraak heb je een speciale laag. Voordat jij besluit om dit op jouw wagen aan te brengen, is het verstandig om hierover informatie aan te vragen. Je kan dit doen, door middel van hun website bekijken, maar om meteen antwoord te krijgen kan je het beste telefonisch contact met hun opnemen. Door speciale technieken kunnen zij de blindering strak en kreukvrij monteren, hierdoor is het resultaat dan ook geweldig.  zonwerende raamfolie

Laat de zomer maar komen

Sinds ik mijn auto heb laten behandelen met zonwerende raamfolie, merk ik meteen het verschil. De warmte blijft echt buiten en daardoor hoef ik mijn airco niet meer aan te zetten. Mits het natuurlijk heel erg warm zal worden, maar dat is een ander verhaal. 

Bijna zal ik met vakantie gaan en hoefde ik nog maar drie dagen te werken. Tijdens een gesprek met een collega van mij kwam Tintacar te sprake. Hij had zijn wagen ook hierheen gebracht en geen hinder ondervonden van het warme weer in het buitenland. Meteen heb ik hier ook een afspraak gemaakt en de volgende dag kwamen zij bij mijn wagen blinderen.

 

 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.