Van A naar B

Mijn nicht gaat naar een rijschool in Leusden

Mijn nicht is nu zeventien jaar en wil natuurlijk al beginnen met auto rijden. Daarom ging zij opzoek op het internet naar rijschool Leusden en kwam zij al snel terecht op de website van Rijschool Wietse. Bij deze onderneming staat aandacht voor jouw centraal en kijken zij naar welke knelpunten jij hebt en geven jouw daar extra aandacht voor. Dit was dan ook precies wat mijn nicht zocht en maakte dan ook een afspraak met dit bedrijf. De kosten voor een rijles viel erg mee en de medewerker van wie mijn nicht lessen kreeg beviel haar zeer goed. Hierdoor besloot zij dan ook om bij dit bedrijf te blijven lessen.

In een keer geslaagd

Mijn nicht is dankzij de rijschool in Leusden in een keer geslaagd voor haar rijbewijs. Doordat zij echt aandacht aan jouw geven voel jij je helemaal op jouw gemak. Ook doordat de knelpunten extra worden geoefend is mijn nicht geslaagd. De medewerker van deze onderneming had veel geduld en nadat mijn nicht alles goed onder de knie had werd het examen aangevraagd. Ook voor haar theorie is zij in een keer geslaagd dankzij Rijschool Wietse. Hiervoor nam zij twee uur theorieles bij dit bedrijf.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.