Van A naar B

Huur hier een zelfrijdende hoogwerker

zelfrijdende hoogwerkerWij hadden een zelfrijdende hoogwerker nodig voor bij ons in de bouw. Degene waarvan wij deze altijd huurde, had hem helaas niet meer beschikbaar op de datum waarop wij hem nodig hadden. Daarom ben ik gevraagd om te zoeken naar een andere leverancier. Dit was heel erg belangrijk, omdat wij daardoor geen vertraging op zouden lopen. Tijd is echt geld in dit werkveld en daarom was het van belang dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Eerst ben ik aan verschillende collega’s gaan vragen of zij nog tips voor mij hadden en daar kwam al snel een bedrijf uit Woerden naar voren. Daarna ben ik een kijkje gaan nemen op hun website voor wat meer informatie.

Soepel proces

Online zag ik dat zij een zelfrijdende hoogwerker aanboden en daarom heb ik toen meteen contact opgenomen. Gelukkig hadden zij hem nog beschikbaar en toen heb ik hem meteen geboekt. De communicatie hieromheen is ongelofelijk soepel verlopen en iedere keer werd ik heel erg vriendelijk geholpen. De prijs was ook heel erg schappelijk en zelfs nog een stukje lager dan wij gewend zijn. Mocht jij hier naar op zoek zijn, dan raad ik het jou aan om eens een kijkje te nemen bij deze onderneming. Ik kan hen namelijk aan iedereen aanraden!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.