Van A naar B

Haal je Rijbewijs Ede! Klik hier

Vorige maand is mijn neef 18 jaar geworden en kreeg hij van zijn vader een hele mooie cadeau. Mijn neef had nooit verwacht dat hij zo een mooie spectaculaire cadeau zou krijgen van zijn vader. Zijn vader zei dat hij mag beginnen met rijlessen en zijn rijbewijs kan halen.

blauwe-auto

Welke rijschool?

Ik vroeg aan mijn neef naar wat voor rijschool hij zou gaan. Ik adviseerde hem om te gaan zoeken naar Rijbewijs Ede op Google. Er waren veel zoekopdrachten gevonden en vonden het moeilijk om er eentje uit te kiezen. Wij vroegen aan onze oom wat voor rijschool hij zou adviseren, maar de rijschool waar hij zijn rijbewijs heeft gehaald bestaat niet meer.

Contact

Na een lange zoektocht hadden we een rijschool gevonden in Ede genaamd ANWB rijschool Ede. Mijn neef had nooit gehoord van ANWB rijschool Ede en wou meer informatie over de rijschool.

We besloten contact op te nemen met ANWB rijschool Ede. Mijn neef heeft gebeld en vertelde dat hij wou beginnen met lessen maar nog niet zeker wist waar hij zijn lessen moest volgen. ANWB rijschool Ede kwam met het voorstel om een gratis proefles te nemen. Mijn neef ging gelijk akkoord met het voorstel en heeft een gratis proefles gepland voor de dag na het telefoongesprek.

anwb-winkel

Het telefoongesprek ging super goed, vlot en was heel erg duidelijk. Want heel erg fijn was is dat mijn neef al gelijk de dag na het telefoongesprek al een proefles kon afnemen!.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.