Van A naar B

Gezocht op rijles Terneuzen

Het heeft even geduurd maar ik mag nu toch echt zeggen dat ik ga beginnen aan mijn rijbewijs. Iets wat ik een lange tijd al wilde, echter heb ik het pas kunnen permitteren om eraan te beginnen.Als student zijnde heb je hier te weinig tijd en geld voor om eraan te beginnen. Nu dat ik afgestuurd ben is het eerst wat ik wilde halen: Mijn rijbewijs! Zo ben ik gaan zoeken op rijles Terneuzen in de hoop het zo sneller te vinden. Dit leidde mij dan ook naar de website van Chris Roelse. Bij hun is het dan ook mogelijk om je rijbewijs te behalen voor een zeer scherpe prijs. Tevens bieden hun de mogelijk om te kiezen of dat je per pakket wilt rijden of dat je losse lessen wilt hebben.

logo simg_image_1_crop

Al met al heb ik er ook voor gekozen om bij hun het rijbewijs te behalen. Zo heb ik hier afgelopen week een proefles gehad en vanaf het moment dat hij de straat in kwam rijden was ik zenuwachtig! Ik wist dus niet wat mij te wachten stond…. Enige wat ik wel wist was het feit dat ik nu achter het stuur kwam te zitten en dat ik dus moest sturen!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.