Van A naar B

Elektrische fiets leasen

Houdt de prijs van een elektrische fiets je tegen, dan is het aan te raden om een elektrische fiets te leasen. Je betaalt de aanschafsprijs van een fiets dan in verschillende delen, waardoor je de prijs van de fiets niet zo voelt. Wel moet je rekening houden met een extra rekening die iedere maand weer terug komt. Pas nadat de laatste termijn betaalt is, wordt de fiets jouw eigendom.

Elektrische fiets leasen

Reden elektrische fiets leasen

De reden waarom veel mensen er vaak voor kiezen om een elektrische fiets te leasen is het feit dat het aanschaffen van een e-bike erg duur is en niet iedereen dat geld op de rekening heeft staan. Vaak zien mensen wel de grote voordelen van een elektrische fiets. Zo is een elektrische fiets erg makkelijk voor mensen die grote afstanden moeten afleggen. Met een elektrische fiets kost dit weinig inspanning, aangezien je trapondersteuning geniet. Ook ben je vaak een stuk sneller met een elektrische fiets, dan met een gewone fiets. Je bent dus sneller op de plaats van bestemming.

Hoe elektrische fiets leasen

Als je een elektrische fiets wilt leasen, moet je er wel op rekenen dat wordt nagekeken bij het BKR of je nog schulden hebt. Als je geen schulden hebt, is het leasen van een elektrische fiets zo geregeld en heb je binnen een paar dagen de e-bike bij je binnen staan. Vaak is het leasen van elektrische fiets pas mogelijk na een bepaald bedrag en moet je iedere maand een vast bedrag betalen. Zodra de laatste termijn van de overeenkomst is betaalt, is de fiets je eigendom.

Wil je dus een elektrische fiets aanschaffen, maar wil je niet in één keer een groot bedrag kwijt zijn? Dan is het aan te raden om een elektrische fiets te leasen. Je kunt de fiets dan in termijnen afbetalen en uiteindelijk wordt de fiets jouw eigendom, zonder dat je dit gevoeld hebt.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.