Van A naar B

Een sportstuur haalt u bij QSP Products

Bent u op zoek naar een kwalitatief sportstuur? Dan bent u bij QSP Products aan het juiste adres! Zij hebben een zeer ruim aanbod aan verschillende sportsturen.

Sportstuur bij QSP Products

Een sportstuur wordt over het algemeen toegepast als u bijvoorbeeld competitie wedstrijden rijdt met uw auto, en u wilt net dat beetje meer grip en feeling hebben met de auto. Deze sturen zorgen er namelijk voor dat u de best mogelijk prestaties uit uw stuurkunsten kunt halen. Uiteraard wordt een racestuur niet alleen gebruikt voor wedstrijd doeleinden. Ook zijn deze erg populair voor trackday gebruik, off-road evenementen, puzzelritten, toertochten en dagelijkse auto’s.

Verschillende modellen sportsturen

Er zijn diverse modellen sportsturen verkrijgbaar in het assortiment. Zo hebben ze een kunstleder sportstuur. Het kunstleer zorgt voor een prima grip en is slijtvaster dan het suède materiaal. Als u echt op snelheid rijdt in bijvoorbeeld een rally- of circuitauto, dan wordt er is zo goed als alle gevallen gekozen voor een suede sportstuur. Tijdens deze rally- of race evenementen is vaak de eis dat er met handschoenen gereden moet worden. Een dergelijke race handschoen in combinatie met een suède stuur biedt u de perfecte grip op het stuur.

Contact met QSP Products

Heeft u vragen of wilt u advies? Dan kunt u altijd contact opnemen via het het telefoonnummer +310416348996. Ook kunt u een mail sturen naar info@qspproducts.com. Ook kunt u langsgaan bij het bedrijf zelf dat gevestigd zit aan de schutweg 25 te Waalwijk in Nederland.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.