Van A naar B

Een fietsaccu revisie is stukken goedkoper dan een nieuwe accu kopen

Eindelijk is mijn wens uitgekomen en heb ik een tweedehands elektrische fiets gekocht. Het enige wat aan dit rijwiel gedaan moest worden was een fietsaccu revisie. Natuurlijk kan ik ook een nieuwe accu kopen, maar waarom meer geld uitgeven dan nodig is? Bij Hessels 2wielers kan je makkelijk je accu laten reviseren. Hiervoor moet je de nodige stappen ondernemen: 

  1. Kies je accu uit de lijst met fabrikanten van fietsen met trapondersteuning
  2. Vul het aanvraagformulier op de website in
  3. Je ontvangt een bevestiging per e-mail
  4. Print deze bevestiging uit
  5. Stuur deze bevestiging samen met de accu, oplader en eventuele contactsleutel naar Hessels 2wielers op

Zonder moeite weer op pad

Nadat ik alle stappen hierboven had uitgevoerd is mijn fietsaccu in de revisie gegaan. Nog geen week later kreeg ik mijn batterij voor mijn rijwiel weer terug. Meteen even opladen en ik kon weer lekker erop uit trekken. Wat een luxe is het toch om een elektrische rijwiel te hebben. Voorheen liet ik mijn stalen ros in de schuur staan, de gedachte alleen al om deze uit de schuur te halen maakte mij moe. Tegenwoordig kan ik met weer of geen weer lekker op pad, ik ben nog nooit zo blij geweest met deze nieuwe aankoop.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.