Van A naar B

Dolly Bakfiets gebruiken

Een Dolly Bakfiets gebruik ik in het dagelijkse leven heel veel. Niet alleen om mijn kinderen mee te vervoeren, maar ook om de post mee te rond te brengen. Voorheen deed ik dit allemaal met een normale stadsfiets, maar die heb ik niet meer. Tegenwoordig heb ik deze fiets gekocht en ik kan zeggen dat dit mijn beste aankoop ooit is geweest. Niet meer hoeven zeulen met fietstassen en er dan vaak na het winkelen erachter komen dat niet alle boodschappen erin passen. 

Sinds ik deze fiets heb gekocht, ben ik steeds vaker op pad. De auto laat ik vaak staan en al helemaal als het mooi weer is. Ook mijn kids vinden het geweldig om op deze manier op pad te gaan. Dolly Bakfiets

Een Dolly Bakfiets kopen?

Een mooie fiets zonder ondersteuning, of een elektrische fiets kopen dat is hier allemaal mogelijk. Kies jij ervoor om met ondersteuning te fietsen, dan is het model  E-Dolly het juiste model. Deze is voorzien van een stevige bak en gemaakt van zeer hoogwaardige componenten en materiaalkeuze. Ondanks dat hier een bak voorop zit, blijft deze fiets makkelijk wendbaar en dat is alleen maar prettig. Vooral wanneer er kinderen voorin zitten is het belangrijk dat deze op een zeer veilige manier vervoerd kunnen worden.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit soort fietsen, neem dan een kijkje op deze website. Beter nog, maak een afspraak voor een proefrit in jouw eigen omgeving. Een verkoper komt dan, geheel vrijblijvend, aan huis en kan jij zo een model gaan uitproberen.  Dolly Bakfiets

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.