Van A naar B

Autoverzekeringen vergelijken en afsluiten

Autoverzekeringen vergelijken en afsluiten is mogelijk op deze website. Via verzekering.nl is het mogelijk om diverse maatschappijen naast elkaar te leggen om zo te zien wat hun premie is. Je kan hier via de vergelijker gegevens invullen en zo krijg je in één oogopslag te zien, bij welke maatschappij je het goedkoopste uit zal zijn. Natuurlijk spelen je leeftijd, aantal schade vrije jaren en natuurlijk het soort verzekering een belangrijke rol hiermee. Want een jonge bestuurder is vaak meer premie kwijt dan een wat oudere, ervaren bestuurder. 

Wil jij overstappen naar een andere verzekeraar, dan kan je vaak gebruik maken van de opzegservice. De nieuwe verzekeraar zorgt er dan voor dat de verzekering wordt omgezet. Je hebt hier verder geen omkijken meer naar.  

Tip: Autoverzekeringen vergelijken en afsluiten

Echt een zeer interessante site, wanneer jij goedkoper uit wilt zijn voor een verzekering. Al jaren was ik met mijn wagen bij hetzelfde bedrijf verzekerd. Toen ik deze vergelijker tegen kwam heb ik in eerste instantie voor de gein mijn gegevens ingevuld. Daar schrok ik best wel van, want bij een andere maatschappij zal ik per maand veel en veel goedkoper uit zijn om mijn auto te verzekeren. Bovendien kon ik hier een rechtsbijstand verzekering bij afsluiten en dan was ik nog goedkoper uit.

Meteen heb ik deze stap genomen en ben van verzekeraar veranderd. Hiervoor hoefde ik alleen mijn gegevens door te geven en verder werd alles geregeld. Mijn oude verzekering werd netjes opgezegd en mijn nieuwe geactiveerd. 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.