Van A naar B

Auto laten poetsen door een erkend bedrijf

De auto laten poetsen in de staat van een showroom. Nee, niet dat wij de wagen gaan verkopen. Maar zo grondig wordt hier een vierwieler schoon gemaakt. Je zal hem zo kunnen verkopen. Jarenlang heb ik deze klus zelf gedaan. Op een gegeven moment begon ik eraan maar maakte dit nooit af. Vaak was het gevolg dat ik met een half gepoetste wagen de weg op ging. Ook de binnen kant deed ik vaak met de Franse slag. Op een gegeven moment ben ik op zoek gegaan naar een mogelijkheid om deze klus uit handen te geven. auto laten poetsen

De auto laten poetsen, daar begin ik zelf niet meer aan

Niet naar een wasstraat, want dat heeft hetzelfde effect toen ik zelf nog ging schoonmaken. Ik heb tegenwoordig een adres gevonden, waar mijn wagen helemaal van opknapt. Letterlijk en figuurlijk gesproken. Mijn vierwieler laat ik poetsen door een zeer professioneel bedrijf, de naam hiervan is Teun’s Car Cleaning. De medewerkers weten jouw wagen weer helemaal op te knappen. Daarvoor hebben wij speciale manieren, maar daarvoor kan je het beste even naar hun website gaan. 

De eerste keer toen ik mijn bakkie weer op ging halen, schoten de tranen in mijn ogen. Zo mooi en schoon zag mijn vierwieler eruit. Echt een topbedrijf!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.